top
NOEN & Smaakmakerij

 Le Bistro Bohème

verrassende bistronomie

Bistro Boheme - 08052014-09252.jpg
 
 

• Le Quoi?    Hoe werkt het?   • Blog   • Reserveer

Le bistro nouveau est arrivé!

Le Bistro Bohème is een rondreizend restaurant met de typische sfeer van de Parijse bistro/brasserie. We laten je bistronomisch genieten, telkens op een andere plek. De locatie houden we geheim tot het laatste moment, zo blijft het lekker spannend.

Want le Bistro Bohème houdt van verrassingen. Het principe is eenvoudig: gezellig eten & drinken op een originele locatie. Je reserveert via deze site en we sturen je een mail met de juiste coördinaten op de dag van het event.

Onze keukenfilosofie: no nonsense. We serveren een uniek menu voor alle tafels, klassieke gerechten bereid met topproducten en een origineel sausje erover. Zonder show, wel met oprechte passie voor een goed bord. 

Onze menuformule is een vast marktmenu aangepast aan de producten van het seizoen. Om je een idee te geven kan je bijvoorbeeld het menu van onze pilootaflevering ontdekken op onze blog. De richtprijs voor het menu van de chef is 55 euro, exclusief wijnen.

 
 
 
 
 
 

Qui? Comment? Où?… 

We houden van afwisseling, daarom dat onze bistro telkens ergens anders opduikt. Om te weten wanneer volg je best onze Facebookpage. De plek kiezen we naargelang het moment. Op onze reservatiepagina krijg je een idee van plaats en thema. Na reservatie vertellen we je de dag zelf waar we je ’s avonds verwachten.

Reserveer hier voor onze volgende editie

Het menu zelf verklappen we lekker niet, maar laat ons zeker op voorhand weten indien je een vegetarische optie wenst of allergisch bent voor bepaalde ingrediënten.

Le Bistro Bohème is een initiatief van Daan Dams (smaakmaker & chef) en Simon Kempeneers (quick brown fox & sommelier). 

 
DSC_046.jpg
 
 
 

Hoe werkt het?

Wanneer?
Le Bistro Bohème verschijnt op onverwachte plekken en onverwachte tijdstippen. Op deze site en onze Facebookpagina kom je te weten wanneer de volgende editie plaatsvindt. De service start telkens op een vast tijdstip, gelieve tijdig aanwezig te zijn.

Waar?
De locatie verklappen we via een e-mail naar iedereen die gereserveerd heeft. Na reservatie geven we je alvast de praktische info en een contactnummer voor dringende vragen. De exacte locatie mailen we in de voormiddag op de dag van het event. Binnen- of buitenlocatie kiezen we de dag zelf naargelang de weersomstandigheden. 

Reserveren?
Reserveren kan via het reservatieformulier op deze site. We sturen je een mail om de reservatie te bevestigen, deze mail bevat nog niet de exacte locatie. Die mail volgt de dag van het event zelf. Belangrijk: we werken met voorafbetaling. Betalen kan per overschrijving, de exacte modaliteiten krijg je in onze bevestigingsmail.

Annuleren?
Gelieve ons uiterlijk de dag voordien te verwittigen indien je de reservatie wil wijzigen of annuleren. Zodoende kunnen we eventuele personen op de wachtlijst tijdig contacteren. 

Betalen?
Werken op ongewone locaties vraagt om logistieke keuzes, daarom werken we met een vast marktmenu en vragen we voorafbetaling via overschrijving. Eventuele extra’s kunnen ook de dag zelf afgerekend worden. 

Menu?
We serveren eenzelfde marktmenu met seizoensspecialiteiten voor alle tafels, voorgerecht – hoofdgerecht – nagerecht. De prijs kan variëren naargelang het seizoen en het thema.

Dranken?
We voorzien een menu met aangepaste wijnen en frisdrank, exclusief aperitief en koffie. Uiteraard kan u ook drank bestellen à la carte. We hebben daarnaast ook een kleine degustiefkaart voor wie graag wat extra wil. 

Cadeaubon?
Tuurlijk kan dat, we houden verrassingen… Stuur ons een mailtje met de naam voor wie de bon bestemd is en het aantal personen. We bezorgen je een afdrukbare cadeaubon met unieke code en praktische uitleg. De bestemmeling vermeldt deze code bij reservatie, vervolgens sturen we jou een mailtje met betalingsmodaliteiten. Zo betaal je dus enkel wanneer de bon ook effectief geïnd wordt.

IMG_20140820_181428~2.jpg
 
 

Reserveer je tafel

 

Helaas, er is geen nieuwe editie in de nabije toekomst. Laat hier je mailadres achter en we sturen je een bericht als er een nieuwe Bistro Bohème aankomt. Tot binnenkort, ergens. 

 
 
 

 

Een initiatief van 
De Smaakmakerij en Quick Brown Foxes