Mucho Mucho Gusto

image_07.gif

Als afsluiter bij de koffie hadden we op onze Stayen-editie een speciale gast: Belgisch Kampioen koffieproeven Roel Driesen brouwde ‘live’ heerlijke ‘slow coffee’.  Met de door hem geselecteerde ‘specialty coffee’ ontdek je hoe sprankelend en zuiver een met passie en vakmanschap bereide tas koffie kan proeven. Als gepassioneerd koffieproever maakt Roel zijn eigen selectie koffiebonen. Hiervoor gaat hij bij de koffie-invoerders proeven en werkt hij nauw samen met koffiebranders die met zorg de koffiebonen voor hem branden. Hij creëert zo zijn eigen ‘blends’, die hij onder de merknaam ‘MUCHO GUSTO COFFEE’ aanbiedt. De ‘single origines/estates’ vermarkt hij onder het label ‘Bernie & Ernie’s Limited’. Dit zijn zorgvuldig geselecteerde koffies van één origine of plantage die tijdelijk (seizoensgebonden) beschikbaar zijn. Wil je meer proeven en ervaren, bezoek dan zeker zijn koffiespeciaalzaak:

Mucho Gusto, Zuivelmarkt 44 in Hasselt • 0474 94 56 94. • Mucho Gusto

Simon