NOEN & Smaakmakerij

Welkom bij de Smaakmakerij.

De Smaakmakerij serveert onvergetelijke momenten op locatie vanaf 50 personen.
In onze rock&roll kitchen prepareren we eigenzinnige en verse gerechten voor je feest en bedrijfsevenement.
lees verder >

 
 
smaakmakers.jpg
 

Wat we doen

 

Catering

Ontdek onze formules voor privé- en bedrijfsfeesten. 
lees meer...

NOEN

De Smaakmakerij serveert NOEN, onze doordeweekse doch niet-alledaagse eetwinkel. Lees meer...

 

 
 
 

OVer ons

Het hart van de Smaakmakerij ligt bij de traditionele keuken, maar wel met een hedendaagse draai. We starten met verse kwaliteitsproducten, gekozen naargelang het seizoen en creëren daar nieuwe, verrassende gerechten mee. De saus over ons concept is de ongedwongen aanpak: een originele inkleding en een losse, vlotte service. Geen stijve bedoening, maar rock & roll in de keuken en op je bord, daar doen we het voor.

We verzorgen de catering voor al je gelegenheden, van kleinschalige feestjes tot evenementen en bedrijfsfeesten. Het menu en de inkleding worden op maat van jouw wensen samengesteld. In onze eetwinkel NOEN kan je dagelijks verse gerechten komen afhalen, of je laten bedienen in ons restaurant.

Laat het smaken!

Daan Dams, Chef

 
 
Bistro Boheme - 08052014-09223.jpg
 

CONTACTeer ons

De Smaakmakerij
Luikersteenweg 257, 3800 Sint-Truiden – 011/185921

 
 
 
 

feestLocaties

Op zoek naar de perfecte locatie voor je feest? De Smaakmakerij werkt samen met verschillende locaties vrij van catering.

Hieronder vind je meer informatie.

Didier & Astrid-9194.jpg

Fonteinhof

Elk feest in het Fonteinhof is maatwerk. Steeds vertrekken we vanuit de wens van onze gasten, aangevuld met onze ervaring. 

Door het polyvalente karakter van onze locatie kunnen we feesten verzorgen tot 300 zittende en 500 staande gasten.

Het Fonteinhof is geen restaurant of brasserie waardoor u bij ons steeds de exclusiviteit van het 7 hectaren grote domein bekomt. Door de mogelijkheid tot overnachten kan u zelfs de dag nadien nog nagenieten van uw feest, dit al dan niet samen met uw gasten.

blog-sint-truiden-32.jpg

land van engelingen

Het Land van Engelingen is een magische plek. Een prachtig landgoed in Helshoven, Borgloon. Op een kwartiertje van Sint-Truiden centrum, maar oh zo ver weg in je hoofd. Een oord waar ooit het water van de Herk het molenrad van de Engelingenmolen liet draaien. 

IMG_1007.jpg

noen

Bij Noen, het lunchrestaurant met eetwinkel van De Smaakmakerij, kan je ook terecht voor een leuk feest in een ongedwongen sfeer.

Dit is het hart van De Smaakmakerij!